Back to Top

 

گیاه کارده

کارده نوعی گیاه خوراکی ترد شکننده با برگهای پهن است. اسم کارده گرفته شده از ویژگی برندگی برگ آن هنگام تازه خوری است یعنی اگر برگ کارده را به صورت تازه مصرف کنیم اصطلاحا زبان را می برد . از مصارف محلی آن می توان به غذای آش کارده اشاره کرد. آش کارده سوپ سرد افراد سرما خورده نیز هست که معتقدند جلوی عفونت را می گیرد. از اهمیت دارویی این گیاه می توان به درمان بیماری هایی چون چربی خون ، فشار خون ، عفونت ، دیابت و یرقان اشاره کرد


به این برنامه امتیاز دهید
★★★
9 رای

Listings details

موضوع
مخاطب
سال تولید
1391
بازدید
951
رای دهندگان
9
تاریخ ایجاد
1390/02/21
باز بینی (2)
به وسیله یحميد

كارده گياهي بر گ پهن در كوه هاي استان فارس شهر ستان اقليد مي رويد كه قد يم مي گفتند كه نبايد زمانيكه آش كارده مي خوري آنرا بجوي كه باعث تاول زدن دهان مي شود
به وسیله یjavad

نام علمي گياه را هم بنويسيد

نظر خود را بیان کنید»