Add Site to FavoritesAdd Page to FavoritesMake HomepageEmail This PagePrint This PageSave Page as PDF
Back to Top

 

گیاه کارده

کارده نوعی گیاه خوراکی ترد شکننده با برگهای پهن است. اسم کارده گرفته شده از ویژگی برندگی برگ آن هنگام تازه خوری است یعنی اگر برگ کارده را به صورت تازه مصرف کنیم اصطلاحا زبان را می برد . از مصارف محلی آن می توان به غذای آش کارده اشاره کرد. آش کارده سوپ سرد افراد سرما خورده نیز هست که معتقدند جلوی عفونت را می گیرد. از اهمیت دارویی این گیاه می توان به درمان بیماری هایی چون چربی خون ، فشار خون ، عفونت ، دیابت و یرقان اشاره کرد

 


کلمات کلیدی
به این برنامه امتیاز دهید
★★★½
9 رای

Listings details

موضوع
مخاطب
سال تولید
1391
بازدید
1223
رای دهندگان
9
تاریخ ایجاد
1390/02/21
باز بینی (4)
به وسیله یمحسن ثابتی

نحوه درست کردن آش کارده توضیح داده شود
به وسیله یمنوچهر حسینوند

کارده با نام علمی Biarum bovei است
به وسیله یحميد

كارده گياهي بر گ پهن در كوه هاي استان فارس شهر ستان اقليد مي رويد كه قد يم مي گفتند كه نبايد زمانيكه آش كارده مي خوري آنرا بجوي كه باعث تاول زدن دهان مي شود
به وسیله یjavad

نام علمي گياه را هم بنويسيد

نظر خود را بیان کنید»