کرونا درکهگیلویه وبویراحمد همچنان مرگ بار - نمایش محتوای خبر
کرونا درکهگیلویه وبویراحمد همچنان مرگ بار
کرونا هرروز کهگیلویه وبویراحمدی ها را عزادار می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار جانباختگان کووید ۱۹ استان به ۱۹۵ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه یک هم استانی دیگر بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست داد.
دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون ۲۹۳ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۱۱۷ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۲۱ بیمار در بخشهای ویژه تحت درمان هستند.
وی ادامه داد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ هزار و ۲۸۵ نفر بهبود یافته اند.
آقای یزدانپناه گفت: از ۴۱۶ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی و مولکولی یاسوج، بیشترین موارد مثبت در شهرستانهای بویراحمد، گچساران و کهگیلویه و بقیه موارد در سایر شهرستانهای استان بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه کووید ۱۹ و آنفلوآنزا هر دو ویروسهای خطرناکی هستند و علایم بروز آنها نیز شبیه به هم است افزود: بروز همزمان این دو ویروس در فرد بسیار خطرناک بوده و شرایط سلامتی فرد مبتلا در معرض خطر جدی قرار میگیرد.
دکتر یزدانپناه گفت: این دو بیماری ریه را درگیر کرده و فرد مبتلا را دچار تب و لرز، سردرد و سایر علایم مشابه خواهد کرد.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از کرونا و آنفلوآنزا از مردم میخواهیم اصول بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی را به طور کامل رعایت کنند.
مطالب مرتبط:
-
توصیه های طب سنتی برای کنترل قند خون
-
گوره، بزرگ ترین تلمبه خانه پالایش نفت در خاورمیانه
-
تولید مجموعه تلویزیونی دسترنج کلید خورد
-
حمایت دولت از سرمایه گذاران در بخش بوم گردی
-
نان و دندان
-
آغاز ربیع الاول ماه شادی اهل بیت(ع)
-
روستاهای دیروز، حاشیه های امروز
-
معرفی کروناییها به دستگاه قضایی با خروج از قرنطینه
-
راه اندازی سامانه پیشگیری از طلاق در استان
-
سهم ۱۴ درصدی موتوسواران در فوتیهای تصادفات جادهای