اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | یک‌شنبه، ۲ مهر ۱۳۹۶

پیشگیری از سوء تغذیه با استفاده از نان سالم - نمایش محتوای خبر

 

 

پیشگیری از سوء تغذیه با استفاده از نان سالم

منبع واحد خبر شبکه دنا

پیشگیری از سوء تغذیه با استفاده از نان سالم

نان سالم، یکی از مواد غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است، که ابتلا به بیماری های گوارشی و سوء تغذیه را کاهش می دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه گندم ماده اصلی نان و از غنی ترین غلاتی است که در طبیعت یافت می شود، گفت: به دلیل اهمیت نان در سفره هر ایرانی، استفاده از مواد مرغوب در تهیه این نعمت الهی ضروری است.فرهاد تابان سیرت با اشاره به اینکه سوء تغذیه و مشکلات گوارشی از تبعات استفاده از نان ناسالم است، افزود: حفظ ارزش غذایی نان، مستلزم وجود سبوس و کاهش سبوس گیری است.وی با بیان اینکه تخمیر ناقص توسط جوش شیرین از عوامل مهم کاهش جذب کلسیم و آهن است، تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین در هنگام تهیه به منظور ور آمدن نان توصیه نمی شود.تابان سیرت گفت: استفاده از مخمرها به منظور ور آمدن نان بلامانع و سبب آزاد شدن پروتئین هاست.وی در پایان با بیان اینکه نان سفید(نان بدون سبوس) نوعی کربوهیدرات ساده است، افزود: استفاده از این نوع نان برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مستعد این بیماری توصیه نمی شود.