Skip to Content
بازگشت به صفحه کامل

زنجبيل نقش موثري در هضم بهتر غذا دارد

كارشناس تغذيه و رژيم درماني شبكه بهداشت و درمان كهگيلويه گفت: زنجبيل با افزايش ترشح بزاق دهان و آنزيم‌ هاي مجراي گوارشي به هضم و جذب بهتر مواد غذايي كمك مي‌ كند.

نرگس جريده در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: زنجبيل از جمله گياهان نيروبخش است كه موجب تقويت سيستم گوارشي به ويژه معده شده و مواد چسبنده به جدار روده و معده را از بين مي‌برد.

وي با اشاره به استفاده از زنجبيل بعنوان چاشني در فرهنگ غذايي اظهاركرد: اين گياه خوش ‌طعم باعث كاهش احساس تهوع شده و مشكل نفخ را نيز از بين مي ‌برد.

جريده تاكيد كرد: افراد كم‌ اشتها و يا كساني كه مبتلا به بي ‌اشتهايي عصبي هستند مي‌ توانند با مصرف زنجبيل اين مشكل را كاهش دهند.

وي عنوان كرد: زنجبيل با بيرون راندن مخاط خلطي از ريه‌ ها به درمان آسم، برونشيت و ديگر مشكلات تنفسي كمك مي ‌كند.

جريده ابراز داشت: در طب گياهي مصرف زنجبيل براي فلج، ضعف اعصاب و همچنين درمان اسهال ناشي از مسموميت غذايي نيزتجويز مي‌شود.