دیدار مدیرکل صداوسیمای استان با مؤسس حوزه علمیه کهگیلویه - نمایش محتوای خبر
دیدار مدیرکل صداوسیمای استان با مؤسس حوزه علمیه کهگیلویه

مدیرکل صداوسیما کهگیلویه و یویراحمد وجمعی از مسئولان با حجت الاسلام و المسلمین میر احمد تقوی مؤسس حوزه علمیه دهدشت دیدار کردند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه بودجه استان و جمعی از مسئولان استان با حجت الاسلام والمسلمین میر احمد تقوی مؤسس حوزه علمیه دهدشت و از بزرگان دینی و معنوی استان، در دهدشت دیدار کردند.
مدیرکل صداوسیمای استان در این دیدار گفت: حجتالاسلام حاج سید میراحمد تقوی، یکی از مشاهیر کهگیلویه و بویراحمد است که در دوران های مختلف، در همه ی فعالیتهای اجتماعی، مذهبی و سیاسی نقش مثبت و انکار ناپذیری داشته اند.
امیر رئوف با تقدیر از تلاش ها، مجاهدت و از خودگذشتگی های این عالم فرهیخته و با اشاره به اینکه، علما و روحانیان از پیشتازانِ عرصه فرهنگی و دینی و فرهیختگانِ واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند افزود: حجت الاسلام والمسلمین میراحمد تقوی، در فضای قبل از انقلاب با به خطر انداختن جان خود، به مکتب مقدس اسلام، تشیع و شجره طیبه انقلاب اسلامی خدمت کرد.
وی همچنین، با اشاره به اینکه تکریم و پاسداشتِ زحمات و خدمات چندین ساله این عالم ربانی، ضروری است ادامه داد: علما و روحانیان بزرگ ایران اسلامی، از جمله میراحمد تقوی، از روی تعهد، دلسوزی، در ساحت اسلام و دین، با فریادی رسا و گوشی شنوا، زبان گویای مشکلات مردم و جامعه بودند و خواهند بود.
حجتالاسلام والمسلمین میراحمد تقوی خواندن، نوشتن و مقدمات عربی و قرآن را نزد پدر آموخت، مقدمات را در بهبهان نزد مرحوم آقا شیخ عبدالهادی مجتهدی فرا گرفت و درسال ۱۳۲۸ عازم نجف اشرف شد.
وی در نجف اشرف از محضر بزرگانی چون آقا شیخ محمد علی، آقا شیخ علی رشتی، آقا میرزا کاظم تبریزی، آقاسید جلیل یزدی، آقاسید عباس مهری، آیتاله حاج سید اسدالهی مدنی، آیتاله شیخ علی اصغر اراکی، آیتاله سید علی سیستانی استفاده کردند.
در سال ۱۳۳۸ به ایران بازگشت و در وطن خود کهگیلویه که از محرومترین نقاط کشور بود سکونت گزید و همه وجود خود را وقف ترویج دین و ارشاد مردم کرد.
روزهای ورود ایشان به منطقه مقارن با اجرای سیاستهای آمریکایی انقلاب سفید بود.
با آغاز انقلاب اسلامی به رهبری بنیانگذار کبیرانقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره )، همه آمال خود را در تحقق این انقلاب میدید، بنابراین همه وجود خود را یکسره درخدمت ترویج آن قرارداد.
پس از انقلاب نیز هم خود را متوجه تأسیس و استقرار نهادهای انقلابی و افزون بر این جلب توجه اولیای امر و به نیازهای اساسی و گسترده این منطقه کرد.
با تأسیس مدرسه علمیه ولی عصر(عج) دهدشت به تربیت طلاب همت گماشت و در تربیت طلاب روشی سختگیرانه دارند و حاصل این روش تربیت دهها طلبه فاضل و متعهد است.
از آثار وی میتوان مختصری از خاطرات، در آینه وجدان، مجموعه نامهها و اعلامیهها نام برد.
مطالب مرتبط:
-
کتاب ستارگان پراکنده اسلام زمین در خصوص امامزادگان حاشیه خلیج فارس
-
تولید نان داروها در بزرگترین واحد تولیدی نان جنوب کشور
-
قدردانی رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور از مدیرکل شبکه دنا
-
رادیو دنا خندهبارون میشود
-
ناتوانی راننده در کنترل خودرو علت ۹۸ درصد تصادفات
-
قدردانی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان از خدمات مدیرکل صداوسیما
-
نشست تعاملی مدیرکل صداوسیما با رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه یاسوج
-
آغازثبت سفارش برای خرید کتابهای درسی
-
رتبه بندی مرغ های عرضه شده در بازار از مهرماه
-
سلامت مردم کهگیلویه و بویراحمد در سیاه چادر عشایری