بیمارستان یاسوج جز طرحهای مهر ماندگار شد تا روند ساخت آن شتاب گیرد
بیمارستان یاسوج جز طرحهای مهر ماندگار شد تا روند ساخت آن شتاب گیرد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان 200 تختخوابی یاسوج جزء طرحهای مهر ماندگار این استان قرار گرفت تا قبل از پایان کار دولت به سرانجام برسد .
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج مهندس اکبر نیکزاد در بازدید از این بیمارستان، افزود: این بیمارستان یکی از ضروریات حوزه سلامت و درمان در استان است و به همین دلیل هم دولت و هم مسئولین استانی بر تکمیل آن تاکید دارند .
استاندار تصریح کرد: این پروژه پیمانکار و مشاور خوب و متعهدی دارد و در سفر اخیر مهندس محرابیان به استان مبلغ 700 میلیون تومان به پیمانکار آن پرداخت شد .
نیکزاد گفت: شب گذشته نیز تماس تلفنی با معاون وزیر راه و شهرسازی داشتم و قرار شد که مبالغ دیگری نیز به زودی به این پروژه تزریق شود .
نیکزاد تصریح کرد: در سفر وزیر راه و شهرسازی به این استان حدود 23 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت و پیمانکار و مشاور پروژه نیز قول دادند که اگر این مبلغ تأمین و پرداخت شود آن را در موعد مقرر تحویل خواهند داد .
به گفته استاندار: در سفر اخیر علی اکبر محرابیان دستیار ویژه رییس جمهور به استان هفت میلیارد ریال به پیمانکار این پروژه برای تسریع در روند اجرای آن پرداخت شد .