جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

کمبود گوشت سفید تولیدی در استان - نمایش محتوای خبر

 

 

کمبود گوشت سفید تولیدی در استان

کمبود گوشت سفید تولیدی در استان

گوشت سفید موجود در بازار استان کهگیلویه وبویراحمد جوابگوی نیازمردم نیست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکهگیلویه وبویراحمد،معاون پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تولید مرغ در استان 40درصد کاهش دارد گفت:سالانه چهار هزار تن گوشت سفید دراستان تولید می‌شود که جوابگوی نیاز بازار مصرف نیست این درحالی ست که درکشورتولید گوشت سفید مازاداست وبه کشورهای همسایه صادرمیشود.علی لاهوتی افزود:سالانه در مرغداری‌های استان 4 دوره جوجه ریزی می‌شود که ظرفیت تولید هر دوره مرغ گوشتی دراستان هزار تن است.وی با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از نیاز بازار است گفت: کهگیلویه وبویراحمد حدود 140 واحد مرغداری دارد که کمتر از 100 واحد آن فعال هستند.
معاون پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضعف مدیریت و پایین بودن بهره‌وری را مهمترین دلیل پایین بودن تولید گوشت سفید دراستان عنوان کرد و افزود: بخشی از گوشت مرغ گرم استان از استانهای همجوار تأمین می‌شود.لاهوتی از توزیع هزار تن گوشت مرغ منجمد از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد و گفت: مرغ منجمد در شهرستانهای کهگیلویه، گچساران،باشت و چرام به قیمت هر کیلوگرم 55 هزار و 500 ریال عرضه شده است.وی افزود: قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد در بویراحمد و دنا 55 هزار ریال و در بهمئی و لنده به لحاظ بعد مسافت و افزایش کرایه 56 هزار ریال تعیین شده است ودرشرکت های پشتیبانی دراستان به قیمت 51 هزار ریال به فروش می رسد.