سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | شنبه، ۳ مهر ۱۴۰۰

تولید گوشت قرمز درمناطق عشایری افزایش یافت - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید گوشت قرمز درمناطق عشایری افزایش یافت

منبع واحدخبرشبکه دنا

تولید گوشت قرمز درمناطق عشایری افزایش یافت

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان تولید گوشت قرمز این استان در سال 94 نسبت به سال قبل از آن افزایش یافته است.

مجید علیپور میزان تولید گوشت قرمز پارسال در کهگیلویه و بویراحمد را هفت و هزار 400 تن برآورد کرد.وی اظهار کرد: میزان تولید گوشت قرمز این استان در سال 93 حدود هفت هزار و 200 تن بوده است.مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:افزایش تولید گوشت قرمز به دلیل اجرای طرح پرواربندی 34 هزار راس دام در راستای طرح زنجیره ای شدن گوشت تولیدی عشایر بوده است.علی پور گفت: این طرح با پرداخت 36 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت بانکی ازمحل صندوق توسعه ملی انجام شده است.وی ابراز کرد:عشایر کهگیلویه و بویراحمد پارسال همچنین 27 هزار و 910 تن شیر تولید و روانه بازار مصرف کرده اند.علی پور تعداد دام عشایر این استان را یک میلیون و 179 هزار راس ذکر کرد.عشایر کهگیلویه و بویراحمد 11 هزار و 200 خانوار و بیش از 70هزار نفرجمعیت دارند.