جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

افزایش 8 درصدی مراجعه به پزشکی قانونی استان - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 8 درصدی مراجعه به پزشکی قانونی استان

منبع واحدخبرشبکه دنا

افزایش 8 درصدی مراجعه به پزشکی قانونی استان

دوره های آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و PRPS برای مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: این دوره ها با هدف ارتقای سطح علمی مسئولین فنی کارخانجات به عنوان رابطین دانشگاه علوم پزشکی و صنعت در زمینه نشانگر رنگی تغذیه ای و ارتقای امتیاز کارخانجات برگزار شد.فریدون مومن افزود: با توجه به طرح تحول سلامت و سیاست های وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی کرده است.وی ادامه داد: با الصاق نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات تولیدی غذایی و آشامیدنی، مصرف کننده می تواند از محتوای انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس هر ماده غذایی مطلع شود و با اطلاعات بدست آمده، نوع و میزان مصرف هر ماده غذایی را به صورت روزانه تشخیص دهد.شایان ذکر است حدود 60 نفر در این دوره آموزشی شرکت کردند.